Qui som i què fem

Associació Amics
Poble Ucraïna
Terres de l'Ebre

Foto: Raimond Spekking

A l’Associació Amics Poble Ucraïna Terres de l’Ebre (AUTE), som una entitat sense ànim de lucre, els quals treballem perquè totes les persones desplaçades per la guerra d’Ucraïna, gaudeixin del dret a un habitatge en igualtat de condicions.

Des d’AUTE, volem donar resposta a les necessitats residencials temporals dels desplaçats per la guerra, especialment als més vulnerables.

Creem fortament que els habitatges es poden gestionar des de la responsabilitat i la sostenibilitat, a través de l’economia social. Per això, hem creat un model de treball que fa de mitjancer entre les persones afectades que necessiten habitatge i les que volen posar les seves propietats a disposició de l’Associació, des del compromís social.

Els habitatges són l’eix que vertebra el bon acolliment dels refugiats i refugiades a les nostres poblacions, per la qual cosa no disposar-ne, pot tenir grans repercussions. Un allotjament digne, al que s’accedeix en bones condicions, és la base per la inclusió social, especialment als refugiats i refugiades amb majors dificultats.

Com pots ajudar

Ets propietari?

L’habitatge es pot cedir a l’associació, com a col·laboració, o a canvi d’un lloguer social a convenir, amb la finalitat d’allotjar les persones desplaçades d’Ucraïna a les Terres de l’Ebre.

Ets una empresa?

La teva empresa també pot col·laborar amb la nostra associació, a través del finançament d’algun dels nostres projectes, donacions materials o econòmiques, voluntariats corporatius o animant als treballadors a participar en activitats de la nostra associació

Vols ser voluntari?

Realitzem diferents activitats als nostres projectes que necessiten la participació de persones voluntàries. T’animes?